Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo z 40 letno tradicijo in bogatimi izkušnjami.

Slikopleskarska dela opravimo v dogovorjenem roku in na visokem nivoju. Ponujamo širok spekter slikopleskarskih in fasaderskih del. Pa naj gre za stanovanje ali poslovni prostor. Prav poseben izziv pa nam predstavljajo zahtevnejši projekti. Pri slednjih imamo tudi veliko izkušenj.

Pri opravljanju slikopleskarskih del uporabljamo najmodernejša orodja in materiale, preverjene in izpopolnjene metode dela. Da smo nenehno korak s trendi pa potrjujejo tudi navdušenja naših naročnikov. Slikopleskarstvo na večjih objektih predstavlja glavno dejavnost našega podjetja. Tukaj še dodatno pridejo do izraza vse naše izkušnje.

 

Ni vseeno na kakšni podlagi se opravljajo slikopleskarska dela. Zato pred beljenjem in pleskanjem preverimo tudi stanje podlage. Barvamo tudi fasade, napušče, okna, radiatorje, cevi, vrata, balkonske in stopniščne ograje. 

Na sliki: Primož na humanitarni akciji slikopleskarjev.
Ormož, 2019

Pri delu uporabljamo zgolj preverjene materiale priznanih blagovnih znamk. Pred vsakim pričetkom projekta pa tudi podrobno analiziramo trenutno stanje obstoječih površin. Tako lahko predvidimo optimalne postopke ter izbiro barv. Pomagamo vam tudi pri svetovanju, zato se na nas lahko obrnete že pred začetkom slikopleskarskih del na objektu.

Naša ekipa ima dolgoletne izkušnje z opravljanjem različnih slikopleskarskih del, zato vam lahko zagotovimo, da bomo poskrbeli za kakovostno opravljene storitve. Beljenje prostorov mora biti vedno izvedeno natančno in kvalitetno. Še posebno v prostorih, kjer se ves čas zadržujete, zato je zelo pomembno, da delo opravi strokovna ekipa.

Na sliki: Izvedba izolacijske fasade na novogradnji, 2015

Suhomontažna dela

Izvajamo tudi vsa zaključna suhomontažna dela.

Suhomontažna dela v gradnji predstavljajo novodoben sistem izdelave notranjih prostorov in je namenjena izvedbi zaključnih del v gradbeništvu. Izredno primerna je za lažje prostorsko oblikovanje. Tloris se lahko hitro spreminja brez večjih posegov. Razne pregradne stene, spuščeni stropovi, oblaganje sten in obdelava mansard so idealna za preprosto, hitro in cenovno ugodno spremembo vašega prostora.
Suhomontaža je zaradi hitre gradnje zelo priljubljena oblika. Omogoča večje možnosti za hitrejšo vselitev v nove prostore. Prednosti suhomontažnih del so še odlične gradbene lastnosti, ki znižajo gradbene stroške. Višja je tudi porast okolju prijaznih gradbenih materialov. Le-te ponujajo povsem nove možnosti oblikovanja, material pa so biološko neoporečni. 

Suhomontažna dela pa pogosto izvajamo tudi v prostorih, kjer je nekoliko več vlage – sanitarni prostori. Primerna je še za gradnjo teras, zimskih vrtov, kopalnic in izdelavo spuščenih stropov, okrasnih profilov in za prekrivanje nepravilnosti na stenah.

Na sliki: Izvedba notranjih dekorativnih okrasnih profilov.

Nakaj prednosti odločitve za suhomontažna dela so:

-odlična toplotna in zvočna izolacija

-novodobni materiali z biološko neoporečnostjo

-odlične gradbene lastnosti in veliko možnosti oblikovanja

-skupaj z izolacijskimi materiali izpolnjuje najvišje zahteve udobja bivanja

-manjša statična obremenitev objekta

-nižji gradbeni stroški in možnost takojšnje vselitve

-uporabo ognjeodpornih plošč zagotavlja visoko stopnjo požarne varnosti

-vzdrževanje cenejše in bivalnemu okolju bolj prijetno od vzdrževanja lesenih površin


Z izkušeno ekipo strokovnjakov vam pri odločitvah svetujemo in izvedemo suhomontažna dela, ki so skladna z vašimi pričakovanji. Montažne stene in strope tudi bandažiramo, pokitamo in prebelimo.

Na sliki: Izvedba montažnih stropov.