Slikopleskarstvo Guštin se pri izdelavi fasade se drži predpisov in evropskih norm. Tako lahko zagotovimo, da je naša izdelava fasade garancija kakovost in trajnost in da hkrati skozi leta ohranja predpisane lastnosti, ki jih navaja proizvajalec materialov, ki jih vgrajujemo.
Pred začetkom objekt pregledamo in pri začetku izdelave fasade najprej poskrbimo, da je podlaga primerna. Torej, naša izdelava fasade pride na vrsto šele takrat, ko pripravimo površino – biti mora obstojna in dovolj vpojna. Pred začetkom izdelave fasade poskrbimo tudi za vse neravne površine. Seveda preverimo še, katera lepila bi bila ustrezna in kakšen bo način pritrjevanja.
Izdelava fasade je pogojena s primerno temperaturo – za izdelavo fasade je primerna temperatura od 5°C do 25°C.

Slikopleskarstvo Guštin s pripravo površine za izdelavo fasade in poznavanjem postopkov ter izkušnjami poskrbimo, da nas pri izdelavi fasade čaka manj presenečenj in nam ta skozi leta povzroča manj nepredvidenih sanacij. Seveda pa s tem pristopom prihranimo čas in stroške.

Pri izdelavi fasade upoštevamo vsa osnovna pravila in gledamo na to, da so pogoji za izdelavo fasade čimbolj primerni. Fasade izdelujemo v primernih temperaturah, izven neposredne izpostavljenosti soncu, upoštevamo čase sušenja, ne uporabljamo zastarelih ali neprimernih materialov. Dobri materiali za izdelavo fasade zelo pomembni in mi izbiramo le najboljše in preizkušene proizvajalce. A če način in pristop k izdelavi fasade ni ustrezen nam tudi najboljši materiali ne bodo dovolj.